Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Optimization of the method of preparation pulp press water in a pulsed magnetic field

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-115-119

Abstract

The use of pulsed magnetic fields to prepare extractant (pulp press water) and selection of optimal processing conditions.

About the Authors

V. A. Golybin
Воронеж. ун-т инж. технол.
Russian Federation
профессор, кафедра технологии сахаристых веществ


V. A. Fedoruk
Воронеж. ун-т инж. технол.
Russian Federation
доцент, кафедра технологии сахаристых веществ


K. K. Gorozhankina
Ин-т технологий пищевых продуктов
Russian Federation
главный специалист, г. Москва


References

1. Голыбин, В.А. Использование магнитного поля для обработки жомопрессовой воды [Текст] / В.А. Голыбин, Ю.И. Зелепукин, А.В. Пономарев, К.К. Горожанкина // Сахар. – 2008. – № 12. – С. 38-40.

2. Голыбин, В.А. О влиянии магнитной обработки на эффективность известковоуглекислотной очистки [Текст] / В.А. Голыбин, Ю.И. Зелепукин, А.В. Пономарев, К.К. Горожанкина // Вестник ВГТА. 2008. – № 1. – С. 54-59.


Review

For citations:


Golybin V.A., Fedoruk V.A., Gorozhankina K.K. Optimization of the method of preparation pulp press water in a pulsed magnetic field. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):115-119. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-115-119

Views: 442


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)