Methodological aspects of the integration of technological processing aids in the process stream of beet sugar production
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2016-3-247-251
Abstract
About the Authors
L. I. BelyaevaRussian Federation
candidate of technical science, deputy director
V. N. Labuzova
head of department, technology department
A. V. Ostapenko
senior researcher, technology department
E. M. Skripko
junior researcher, technology department
References
1. Беляева Л.И. и др. Технологические вспомогательные средства в производстве сахара: эволюция применения // Сахар. 2015. № 11. С. 39–43.
2. Костенко Т.И., Кузнецова М.В., Лебедев В.С. и др. Отечественные пеногасители для сахарного производства // Сахар. 2014. № 5. С. 39–41.
3. Олянская С.П., Цырульникова В.В., Ровинский А.Д. Использование флокулянтов как метод повышения эффективности очистки диффузионного сока // Сахар. 2010. № 8. С. 43–48.
4. Никифорова Т.А. Научное обеспечение производства пищевых добавок: перспективы развития индустрии микроингредиентов в России // Материалы международной научно-практической конференции “Продовольственная безопасность и научное обеспечение развития отечественной индустрии конкурентоспособных пищевых ингредиентов”. СПб: ФГБНУ ВНИИПД, 2015. С. 150–153.
5. Commission Regulations (EU) No 257/2010 of 25 March 2010 setting up a program for the re-evaluation of approved food additives in accordance with Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food additives.
6. Беляева Л.И. и др. Совокупное влияние антинакипина и поверхностно-активного вещества на качество процесса уваривания утфеля // Материалы XIII международной научно-практической конференции “Пища. Экология. Качество”. Красноярск: ФГБНУ СибНИИП, 2016. С. 140–145.
Review
For citations:
Belyaeva L.I., Labuzova V.N., Ostapenko A.V., Skripko E.M. Methodological aspects of the integration of technological processing aids in the process stream of beet sugar production. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2016;(3):247-251. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2016-3-247-251