REMOVAL OF MICROBIAL CONTAMINATION AT THE STAGE OF PRELIMINARY PURIFICATION OF DIFFUSION JUICE
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-173-174
Abstract
About the Authors
V. A. LosevaRussian Federation
K. V. Golova
Russian Federation
L. A. Chernyaeva
Russian Federation
O. E. Novototskih
Russian Federation
References
1. Находкина, В.З. Микробиология и микробиологический контроль в свеклосахарном производстве [Текст] / В.З. Находкина. – М.: Пищевая промышленность, 1975. – 98 с.
2. Бугаенко, И. Ф. Потери сахара на диффузии под действием микроорганизмов [Текст] / И. Ф. Бугаенко, В.В. Буромский // Сахарная пром-ть. – 1999. - № 5 – 6. – С. 14 – 15.
3. Слюсаренко, Т.П. Лабораторный практикум по микробиологии пищевых производств [Текст] / Т.П. Слюсаренко. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 208 с.
4. Пат. 1017735 (РФ), С 13 D 3/12. Способ очистки диффузионного сока / Лосева В.А., Струкова Н.М.; заявл. 24. 07. 81; опубл. 15. 05. 83.
Review
For citations:
Loseva V.A., Golova K.V., Chernyaeva L.A., Novototskih O.E. REMOVAL OF MICROBIAL CONTAMINATION AT THE STAGE OF PRELIMINARY PURIFICATION OF DIFFUSION JUICE. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(3):173-174. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-173-174