Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

REMOVAL OF MICROBIAL CONTAMINATION AT THE STAGE OF PRELIMINARY PURIFICATION OF DIFFUSION JUICE

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-173-174

Abstract

In experimental studies investigated the degree of removal of microorganisms using beet juice as a dietary fiber sorbents and filter powder.

About the Authors

V. A. Loseva
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation


K. V. Golova
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation


L. A. Chernyaeva
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation


O. E. Novototskih
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation


References

1. Находкина, В.З. Микробиология и микробиологический контроль в свеклосахарном производстве [Текст] / В.З. Находкина. – М.: Пищевая промышленность, 1975. – 98 с.

2. Бугаенко, И. Ф. Потери сахара на диффузии под действием микроорганизмов [Текст] / И. Ф. Бугаенко, В.В. Буромский // Сахарная пром-ть. – 1999. - № 5 – 6. – С. 14 – 15.

3. Слюсаренко, Т.П. Лабораторный практикум по микробиологии пищевых производств [Текст] / Т.П. Слюсаренко. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 208 с.

4. Пат. 1017735 (РФ), С 13 D 3/12. Способ очистки диффузионного сока / Лосева В.А., Струкова Н.М.; заявл. 24. 07. 81; опубл. 15. 05. 83.


Review

For citations:


Loseva V.A., Golova K.V., Chernyaeva L.A., Novototskih O.E. REMOVAL OF MICROBIAL CONTAMINATION AT THE STAGE OF PRELIMINARY PURIFICATION OF DIFFUSION JUICE. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(3):173-174. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-173-174

Views: 441


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)