Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

DIRECTION OF BAKERY BUSINESSES, TAKING INTO ACCOUNT THE ANALYTICAL EVALUATION OF ITS COMPETITIVE POSITION IN THE REGIONAL MARKET

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-196-200

Abstract

Development recommendations for improving the promotion company products by identifying the factors which influence the quality of service their own distributors and resellers.

About the Authors

O. G. Stukalo
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


D. V. Yakovlev
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


References

1. Конкурентоспособность регионов: теоретико-прикладные аспекты [Текст] / под ред. Ю.К. Перского, Н.Я. Калюжновой. – М.: ТЕИС, 2007. – 472 с.

2. Котлер, Ф. Маркетинг мест. Привлечение инвестиций, предприятий, жителей и туристов в города, коммуны, регионы и страны Европы [Текст] / Ф. Котлер, К. Асплунд, И. Рейн, Д. Хайдер. – СПб.: Стокгольмская школа экономики в Санкт-Петербурге, 2006. – 384 с.

3. Кремлев, Н.Д. Народосбережение как основа стратегии развития региона (вопросы статистического учета качества жизни населения) [Текст] / Н.Д. Кремлев // Вопросы статистики. – 2006. – № 6. – С. 25–31.

4. Круглов, В.В. Конкуренция [Текст]: учебное пособие / В.В. Круглов. – М.: Проспект, 2004.– 75 с.

5. Кудров, В.М. К оценке конкурентных позиций стран в современном мире [Текст] / В.М. Кудров // Вопросы статистики. – 2006. – № 5. – С. 3–7.

6. Куратова, Э.С. Оценка экономической эффективности межрегиональных связей [Текст] / Э.С. Куратова // Вопросы статистики. – 2006. – № 3. – С. 62–65..


Review

For citations:


Stukalo O.G., Yakovlev D.V. DIRECTION OF BAKERY BUSINESSES, TAKING INTO ACCOUNT THE ANALYTICAL EVALUATION OF ITS COMPETITIVE POSITION IN THE REGIONAL MARKET. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(1):196-200. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-196-200

Views: 485


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)