THE ANALYSIS OF KINETIC REGULARITIES OF THE PROCESS PRESSING RAPE SEEDS BY HOT PRESSING
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-21-24
Abstract
About the Authors
V. N. VasilenkoRussian Federation
Professor
Department of technology of fats, processes and devices for chemical and food industries
M. V. Kopylov
Russian Federation
assistant
Department of technology of fats, processes and devices for chemical and food industries
phone (473) 255-38-87
E. A. Tatarenkov
Russian Federation
senior lecturer
Department of technology of fats, processes and devices for chemical and food industries
S. V. Moshkina
Russian Federation
master
Department of technology of fats, processes and devices for chemical and food industries
References
1. Остриков А.Н., Василенко В.Н., Фролова Л.Н., Копылов М.В. Новое в технологии купажирования растительных масел: монография. Воронеж: ВГУИТ, 2013. 225 с. Ostrikov A.N., Vasilenko V.N., Frolova L.N., Kopylov M.V. Novoe v tekhnologii kupazhirovaniia rastitelnykh masel [New technology blending vegetable oils]. Voronezh: VGUIT, 2013. 225 p. (In Russ.).
2. Василенко В.Н., Копылов М.В. Исследование кинетических закономерностей процесса извлечения растительных масел в шнековом маслопрессе // Вестник ВГУИТ. 2012. № 1. С. 10-12. Vasilenko V.N., Kopylov M.V. The study of kinetics of the extraction process of vegetable oils in the screw oil press. Vestnik VGUIT. [Buletin of VSUET], 2012, no. 1, pp. 10-12. (In Russ.).
3. Василенко В.Н., Баутин В.М., Фролова Л.Н., Драган И.В. Улучшение системы менеджмента качества масложирового предприятия на основе совершенствования технологических процессов // Вестник ВГУИТ. 2012. № 1. С. 183-187. Vasilenko V.N., Bautin V.M., Frolova I.V., Dragan I.V. Improving the quality management system oil and fat enterprise by improving processes. Vestnik VGUIT. [Buletin of VSUET], 2012, no. 1, pp. 183-187. (In Russ.).
4. Василенко В.Н., Копылов М.В., Фролова Л.Н., Таркаев Ю.А. Инновационные композиции растительных масел с оптимизированным жирнокислотным составом // Актуальная биотехнология. 2012. № 4 (3). С. 8-10. Vasilenko V.N., Kopylov M.V., Frolova L.N., Tarkaev Iu.V. Innovative composition of vegetable oils with optimized fatty acid composition. Aktual’naia biotekhnologiia. [Actual biotechnology], 2012, no. 4 (3), pp. 8-10. (In Russ.).
5. Василенко В.Н., Копылов М.В., Тарка- ев Ю.В. Эксергетический анализ технологии холодного отжима растительного масла с по- лучением гранулированного жмыха // Вестник ВГУИТ. 2013. № 1. С. 30-37. Vasilenko V.N. Kopylov M.V., Tarkaev Iu.V. Exergy analysis technology of cold-pressed vegetable oil to give a granular. Vestnik VGUIT. [Buletin of VSUET], 2013, no. 1, pp. 30-37. (In Russ.).
Review
For citations:
Vasilenko V.N., Kopylov M.V., Tatarenkov E.A., Moshkina S.V. THE ANALYSIS OF KINETIC REGULARITIES OF THE PROCESS PRESSING RAPE SEEDS BY HOT PRESSING. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(2):21-24. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-21-24