SOUFFLE WITH REDUCED AMOUNT OF SUGAR
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-108-111
Abstract
About the Authors
G. O. MagomedovRussian Federation
Professor
Department of bakery, confectionary, macaroni and cereal-processing production
L. A. Lobosova
Russian Federation
associate Professor
Department of bakery, confectionary, macaroni and cereal-processing production
phone (473)255-38-51
M. G. Magomedov
Russian Federation
associate Professor
Department of bakery, confectionary, macaroni and cereal-processing production
I. G. Barsukova
Russian Federation
applicant
References
1. Олейникова А. Я., Аксенова Л.М., Магомедов Г.О. Технология кондитерских изделий: учебник. СПб. : Изд-во «РАПП», 2010. 672 с. Oleinikova A.Ia., Aksenova L.M., Magomedov G.O. Tekhnologiia konditerskikh izdelii [Technology confectionery products: a textbook]. Sent-Petersburg: RAPP, 2010. 672 pp. (In Russ.).
2. Зубченко А. В. Технология кондитерского производства: учеб. для студ. вузов. Воронеж: ВГТА, 2001. 430 с. Zubchenko A.V. Tekhnologiia konditerskogo proizvodstva [Technology confectionery products]. Voronezh, VGTA, 2001. 430 pp. (In Russ.).
3. Зубченко А.В. Физико-химические основы технологии кондитерских изделий: учеб. для студ. вузов. Воронеж: ВГТА, 2001. 389 с. Zubchenko A.V. Fiziko-khimicheskie osnovy tekhnologii konditerskikh izdelii [Physicochemical fundamentals of confectionery technologies]. Voronezh, VGTA, 2001. 389 pp. (In Russ.).
4. Магомедов Г. О., Лобосова Л.А., Олейникова А.Я. Новое в технике и технологии зефира функционального назначения: монография. Воронеж: ВГТА, 2008. 156 с. Magomedov G.O., Lobosova L.A., Oleinikova A.Ia. Novoe v tekhnike i tekhnologii zefira funktsional’nogo naznacheniia [New equipment and technology marshmallow functional purpose]. Voronezh, VGTA, 2008. 156 pp. (In Russ.).
5. Пат. RU № 2410991 С2 Способ формования кондитерских изделий / Магомедов Г.О., Бережная О.С., Лобосова Л.А., Лобосов В.Г. Заявл. 22.01.2009; Опубл. 27.07.2010, Бюл. № 21. Magomedov G.O, Веrezhnaia O.S, Lobosova L.A., Lobosov V.G. Sposob formovaniia konditerskikh izdelii [Process for formation of confectionery products], Patent RF, no. 2410991, 2009. (In Russ.).
Review
For citations:
Magomedov G.O., Lobosova L.A., Magomedov M.G., Barsukova I.G. SOUFFLE WITH REDUCED AMOUNT OF SUGAR. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(2):108-111. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-108-111