THE PRODUCTION OF CONCENTRATED SUGAR BEET JUICE AND PERSPECTIVES OF ITS USE
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-158-163
Abstract
About the Authors
M. G. MagomedovRussian Federation
Associate professor
Department of technology baking, confectionery, pasta and grain processing industries
phone (473) 255-38-51
L. A. Lobosova
Russian Federation
Associate professor
Department of technology baking, confectionery, pasta and grain processing industries
A. A. Derkanosova
Russian Federation
associate Professor
Department of service and restaurant business
phone (473) 255-37-72
References
1. Олейникова А. Я., Аксенова Л.М., Магомедов Г.О. Технология кондитерских изделий: учебник. СПб.: Изд-во «РАПП», 2010. 672 с. Oleinikova A.Ia., Aksenova L.M., Magomedov G.O. Tehnologiia konditerskikh izdeliy [Technology of confectionery products]. SentPetersburg, Izd-vo «RAPP», 2010. 672 p. (In Russ.).
2. Магомедов Г.О., Магомедов М.Г. и др. Использование полуфабрикатов из сахарной свеклы в кондитерской отрасли // Вестник ВГТА. 2008. № 1. С. 60-64. Magomedov G.O., Magomedov M.G., Vertiakov F.N., Astredinova V.V. The use of semi-finished products of sugar-beet in the confectionery industry. Vestnik VGTA. [Bulletin of VSTA], 2008, no. 1, pp. 60-64. (In Russ.).
3. Магомедов М. Г. Технология получения порошкообразного полуфабриката из сахарной свеклы // Известия вузов. Пищевая технология. 2014. № 1. С. 54-57. Magomedov M. G. The technology of obtaining powder semi-finished sugar-beet. Izvestiia vuzov. Pishchevaia tekhnologiia. [Proceedings of the universities. Food technology], 2014, no. 1, pp. 54-57. (In Russ.).
4. Магомедов Г.О., Олейникова А.Я., Плотникова И.В., Лобосова Л.А. Функциональные пищевые ингредиенты и добавки в производстве кондитерских изделий: учебное пособие. Воронеж: ВГУИТ, 2012. 720 с. Magomedov G.O., Oleynikova A.Ia., Plotnikova I.V., Lobosova L.A. Funktsionalnye pishchevye ingredient i dobavki v proizvodstve konditerskikh izdelii [Functional food ingredients and additives in the production of confectionery], Moscow, 2012. 720 p. (In Russ.).
5. Родионова Н.С., Дерканосова А.А. Анализ экономической эффективности инновационной технологии производства мучных кондитерских изделий для бортового питания // Вестник ВГТА. 2011. № 4. С. 58-61. Rodionova N.S., Derkanosova A.A. Analysis of economic efficiency of innovative technology for the production of flour confectionery products for the onboard nourishment. Vestnik VGTA. [Bulletin of VSTA], 2011, no. 4, pp. 58-61. (In Russ.).
6. Дерканосова А.А., Белокурова Е.В. Пищевые сухие композитные смеси в произ- водстве мучных кулинарных и хлебобулочных изделий функционального назначения // Вест- ник ВГУИТ. 2013. №2. С. 119-124. Derkanosova A.A., Belokurova E.V. Food composite dry mixtures in the production of flour cooking and bakery products of functional purpose. Vestnik VGUIT. [Bulletin of VSUET], 2013, no. 2, pp. 119-124. (In Russ.).
7. Пат. № 2412436, RU, МКП кл. 7 А 23 С 9/20. Способ определения количества холин-хлорида в премиксах / Шевцов А.А., Кучменко Т.А., Шенцова Е.С. Дранников А.В., Дерканосова А.А. № 2008140886/06, Заявл. 25.08.2009; Опубл. 20.02.2011, Бюл. № 5. Shevtsov A.A., Kuchmenko T.A., Shentsova E.S., Drannikov A.V., Derkanosova A.A. Sposob opredeleniia kolichestva kholinkhlorida v premiksakh [The method for determining the number of kolingared premixes]. Patent RF, no. 2412436, 2011. (In Russ.).
Review
For citations:
Magomedov M.G., Lobosova L.A., Derkanosova A.A. THE PRODUCTION OF CONCENTRATED SUGAR BEET JUICE AND PERSPECTIVES OF ITS USE. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(2):158-163. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-158-163