Analysis to efficiency discrete covering worker organ when clearing vegetable raw material
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2016-3-18-25
Abstract
About the Authors
G. V. AlekseevRussian Federation
doc. tech. sci., professor, head of department, Process and apparatus of food technologies department
M. O. Karpov
Russian Federation
master student, Process and apparatus of food technologies department
A. G. Leu
Russian Federation
master student, Process and apparatus of food technologies department
M. Shariati
Islamic Republic of Iran
researcher at the Department
References
1. Абдуллаева С.Ш., Нурмухамедов Х.С. Влияние острого пара на подсушку корнеплодов при очистке методом мгновенного сброса давления. Хранение и переработка сельхозсырья №4,2016, С.12–16
2. Алексеев Г.В., Аксенова О.И. Использование математического моделирования для ресурсосберегающих пищевых производств. Научный журнал НИУ ИТМО. Серия: Процессы и аппараты пищевых производств. 2014. № 3. С. 1–10
3. Черенков А.А., Гунар Л.Э. Повышение сохраняемости семенного картофеля в оригинальном семеноводстве. Хранение и переработка сельхозсырья №5,2016, С.5–8
4. Khripov A.A., Alekseev G.V., Method of rapid remote control of casein concentration in dairy products in unopened packages. Journal of Food Process Engineering. 2015. Т. 38. № 1. С. 11–18.
5. Krasilnikov V.N., Alexeev G.V., Use of flaxseeds in the flour confectionery. International Food Research Journal. 2015. Т. 22. № 3. С. 1156–1162.
Review
For citations:
Alekseev G.V., Karpov M.O., Leu A.G., Shariati M. Analysis to efficiency discrete covering worker organ when clearing vegetable raw material. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2016;(3):18-25. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2016-3-18-25