Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Investigation of the extruded products based on lupins, lentils and sublimated meat hydrophilic properties

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-1-101-103

Abstract

Using the calorimetric method have been studied the swelling kinetics of developed vegetable-meat mixture on the basis of lentils, lupine and sublimated meat to create extruded functionality products.

About the Authors

A. N. Ostrikov
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
профессор, кафедра процессов и аппаратов химических и пищевых производств


T. B. Mastyukova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
аспирант, кафедра процессов и аппаратов химических и пищевых производств


M. S. Napolskih
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
доцент, кафедра микробиологии и биохимии


A. S. Rudometkin
ООО Келлогг Рус
Russian Federation
менеджер по внед. иннов. разработок


References

1. Думанский, А. В. Избранные труды: Коллоидная химия [Текст] / А. В. Думанский. – Воронеж: Изд-во ВГУ, 1990. – 344 с.

2. Некряч, Е. Ф. Теплоты смачивания и гидрофильность некоторых высокомолекулярных соединений [Текст]: автореферат. дис. … канд. хим. наук. – Киев, 1954. – 18 с.


Review

For citations:


Ostrikov A.N., Mastyukova T.B., Napolskih M.S., Rudometkin A.S. Investigation of the extruded products based on lupins, lentils and sublimated meat hydrophilic properties. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2013;(1):101-103. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-1-101-103

Views: 521


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)