Substantiation applied aspects of bird bone balance rational using
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-1-109-114
Abstract
About the Authors
L. V. AntipovaRussian Federation
профессор, кафедра пищевой биотехнологии и переработки животного и рыбного сырья
S. V. Polyanskih
Russian Federation
доцент, кафедра пищевой биотехнологии и переработки животного и рыбного сырья
O. G. Orekhov
Russian Federation
кафедра пищевой биотехнологии и переработки животного и рыбного сырья
Y. A. Sulina
Russian Federation
кафедра пищевой биотехнологии и переработки животного и рыбного сырья
References
1. 1 Antipova, L. V. Technology and equipment of poultry production [Text] / L. V. Antipova, S. V. Polyanskyh, A. A. Kalachev. - St.: Giord, 2009. - 512 p.
2. 2 Antipova, L. V. Methods of meat investigation [Text] / L. V. Antipov, I. A. Glotova. - M.: Kolos, 2004. - 365 p.
3. 3 Mandr, N. M. The prospect of improving technological methods of broiler chickens meat processing [Text] / N. M. Mandro, Y. Y. Denisovich // Storage and processing of agricultural products. - 2006. - № 10. - P.41-43.
4. 4 Lisitsyn, A. B. Production of meat products from biotechnology [Text] / A. B. Lisitsyn, N. N. Lipatov, L. S. Kudryashov et al. - M.: RRIMI, 2005. - 369 p. 114
Review
For citations:
Antipova L.V., Polyanskih S.V., Orekhov O.G., Sulina Y.A. Substantiation applied aspects of bird bone balance rational using. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2013;(1):109-114. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-1-109-114