INFLUENCE OF THERMAL AND MECHANICAL EFFECTS ON THE STABILITY OF BLENDS OF POLYETHYLENE AND STARCH DURING EXTRUSION
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-133-136
Abstract
About the Authors
V. I. KorchaginRussian Federation
L. N. Studenikina
Russian Federation
G. O. Magomedov
Russian Federation
L. N. Ananyeva
Russian Federation
References
1. Баймурзаев, А.С. Биоразлагаемые высоконаполненные композиции на основе полиэтилена [Текст] / А.С. Баймурзаев, Л.Н. Студеникина, Н.А. Балакирева // Экология и промышленность России. – 2012. – № 3. – С. 9-11.
2. Калиничев, Э.Л. Свойства и переработка термопластов [Текст]: справочное пособие / Э.Л. Калиничев, М.Б. Саковцева. - Л.: Химия, 1983.
Review
For citations:
Korchagin V.I., Studenikina L.N., Magomedov G.O., Ananyeva L.N. INFLUENCE OF THERMAL AND MECHANICAL EFFECTS ON THE STABILITY OF BLENDS OF POLYETHYLENE AND STARCH DURING EXTRUSION. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(3):133-136. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-133-136