DOSAGE OF SEED IN MODERN TECHNOLOGIES OF CRYSTALLIZATION OF SUCROSE
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-170-172
Abstract
About the Authors
A. I. GromkovskyRussian Federation
N. N. Brazhnikov
Russian Federation
J. I. Posledova
Russian Federation
References
1. Громковский, А.И. Оптимальный режим уваривания утфеля I продукта [Текст] / А.И. Громковский, Ю.И. Последова, Н.Н. Бражников // Сахар. – № 8. – 2008. – С. 54-56.
2. Сборник докладов IV межведомственной научно-практической конференции «Товароведение, экспертиза, технология и хранение продовольственных товаров». Часть 1 / под общ. ред. канд. юрид. наук, проф. Л. М. Луценко. – М. : ООО «Галлея-Принт», 2011. – С. 151-154.
Review
For citations:
Gromkovsky A.I., Brazhnikov N.N., Posledova J.I. DOSAGE OF SEED IN MODERN TECHNOLOGIES OF CRYSTALLIZATION OF SUCROSE. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(3):170-172. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-170-172



























