Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

DOSAGE OF SEED IN MODERN TECHNOLOGIES OF CRYSTALLIZATION OF SUCROSE

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-170-172

About the Authors

A. I. Gromkovsky
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


N. N. Brazhnikov
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


J. I. Posledova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


References

1. Громковский, А.И. Оптимальный режим уваривания утфеля I продукта [Текст] / А.И. Громковский, Ю.И. Последова, Н.Н. Бражников // Сахар. – № 8. – 2008. – С. 54-56.

2. Сборник докладов IV межведомственной научно-практической конференции «Товароведение, экспертиза, технология и хранение продовольственных товаров». Часть 1 / под общ. ред. канд. юрид. наук, проф. Л. М. Луценко. – М. : ООО «Галлея-Принт», 2011. – С. 151-154.


Review

For citations:


Gromkovsky A.I., Brazhnikov N.N., Posledova J.I. DOSAGE OF SEED IN MODERN TECHNOLOGIES OF CRYSTALLIZATION OF SUCROSE. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(3):170-172. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-170-172

Views: 474


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)