Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Problems of industrial production of ready diets for animals

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-97-100

Abstract

Reveals the problems of industrial manufacture of forages for animals with the use of noncapitalisedand secondary raw materials of the meat industry. Describes the peculiarities of application of the new protein-mineral-vitamin additives for agricultural animals of the domestic manufacturer.

About the Authors

L. V. Antipova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
профессор, кафедра пищевой биотехнологии и переработки животного и рыбного сырья


N. N. Kazakov
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
доцент, кафедра пищевой биотехнологии и переработки животного и рыбного сырья


A. V. Grebenshchikov
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
соискатель, кафедра пищевой биотехнологии и переработки животного и рыбного сырья


References

1. Антипова, Л.В. Основы рационального использования вторичного коллагенсодержащего сырья мясной промышленности [Текст] / Л.В. Антипова, И.А. Глотова. – Воронеж, 1997. – 248 с.

2. Антипова, Л.В. О перспективах создания отечественного рынка кормов для домашних животных [Текст] / Л.В. Антипова, Т.А. Сенькина // Вестник РАСХН. – 2008. - № 5. – С. 45-46.

3. Машенцева, Н.Г. Функциональные стартовые культуры в мясной промышленности [Текст] / Н.Г. Машенцева, В.В. Хорольский. – М.: ДеЛи принт, 2008. – 336 с.

4. Рогов, И.А. Пищевая биотехнология. Книга 1: Основы пищевой биотехнологии [Текст]: / И.А. Рогов, Л.В. Антипова, Г.П. Шуваева. – М.: Колос, 2003. – 403 c.


Review

For citations:


Antipova L.V., Kazakov N.N., Grebenshchikov A.V. Problems of industrial production of ready diets for animals. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(2):97-100. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-97-100

Views: 533


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)