MILK CANDIES WITH INCREASED SHELF LIFE
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-98-101
Abstract
About the Authors
G. O. MagomedovRussian Federation
Professor
Department of technical meat and meat products
L. A. Lobosova
Russian Federation
associate Professor
Department of technical meat and meat products
phone (473) 255-38-51
M. G. Magomedov
Russian Federation
associate Professor
Department of technical meat and meat products
A. S. Bykova
Russian Federation
student
References
1. Магомедов Г.О., Журавлев А.В., Лобосова Л.А., Барсуков И.Г. и др. Расчет давления нагнетания вязкопластичной кондитерской массы в оболочку //Хранение и переработка сельхозсырья. 2013. № 7. С. 10-12. Magomedov G.O., Zhuravlev A.V., Lobosova L.A., Barsukov I.G. et al. Calculation discharge pressure viscoplastic confectionery mass in shell. Khranenie i pererabotka sel’khozsyria. [Storage and processing of agricultural raw materials], 2013. no. 7, pp. 10-12. (In Russ.).
2. Олейникова А. Я., Аксенова Л. М., Магомедов Г. О.Технология кондитерских изделий: учебник. СПб.: Изд-во «РАПП», 2010. 672 с. Oleinikova A. Ia., Aksenova L.M., Magomedov G.O. Tekhnologiia konditerskikh izdelii [The technology of confectionery products]. Sent-Petersburg, Izdatel’stvo «RAPP», 2010. 672 p. (In Russ.).
3. Олейникова А. Я., Магомедов Г.О., Мирошникова Т.Н. Практикум по технологии кондитерских изделий. СПб.: ГИОРД, 2005. 480 с. Oleinikova A. Ia., Magomedov G.O., Miroshnikova T.N. Praktikum po tekhnologii konditerskikh izdelii [Workshop on technology of confectionery products]. Sent-Petersburg, GIОRD, 2005. 480 p. (In Russ.).
4. Пат RU № 2410991 С2. Способ формования кондитерских изделий / Магомедов Г.О., Бережная О.С., Лобосова Л.А., Лобосов В.Г.; Заявл. 22.01.2009; Опубл. 27.07.2010; Бюл. № 21. Magomedov G.O., Berezhnaia O.S., Lobosova L.A., Lobosov V.G.Sposob formovaniia konditerskikh izdelii [Process for forming confectionery]. Patent RF, no. 2410991, 2010.
5. Магомедов Г.О., Лобосова Л.А. Мо- лочные конфеты на патоке // Хлебобулочные, кондитерские и макаронные изделия XXI века: материалы II Международной научно- практической конференции, 22-24 сентября 2011 г. Краснодар: КубГТУ, 2011. С.164-167. Magomedov G.O., Lobosova L.A. Candy dairy molasses. Khlebobulochye, konditerskie i makaronnye izdeliia XXI veka: materialy II mezhdunarodnoi nauchno-prakticheskoi konferentsii [Bakery, confectionery and pasta XXI century: proceedings of the II International Scientific and Practical Conference], Krasnodar, 2011. pp. 164-167.
Review
For citations:
Magomedov G.O., Lobosova L.A., Magomedov M.G., Bykova A.S. MILK CANDIES WITH INCREASED SHELF LIFE. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(1):98-101. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-98-101