Determination of antioxidant activity of milk - vegetable extracts byliquid chromatography
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-138-140
Abstract
About the Authors
E. S. RudnichenkoRussian Federation
Y. I. Korenman
Russian Federation
References
1. Тюкавин, Г.Б. Якон – овощная, лекарственная, кормовая и техническая культура [Текст] / Г.Б. Тюкавин // Вестник РАСХН. 2001. -№ 3. -С. 44 – 47.
2. Ермолаева, Г.А. Влияние сырья на качество напитков [Текст] / Г.А. Ермолаева // Пиво и напитки. – 2005. - № 1.
3. Ланкин, В.З. Антиоксиданты в комплексной терапии атеросклероза. [Текст] / В.З. Ланкин, А.К. Тихазе, Ю.Н. Беленков. - М.: Медпрактика-М, 2003.
4. Нечаев, А.П. Пищевая химия. [Текст] / А.П. Нечаев, С.Е. Траубенберг, А.А. Кочеткова. – СПб.: Гиорд, 2003.
5. Шкарина, Е.И. Максимова Т.В. // Химико-фармацевтический журнал. -2001. -№ 6.
6. Kilmartin P.A. // Antioxidants and Redox Signaling. 2001.
7. Kaur C.. Kapoor H.C.//Intern.Jornal. of Food Sci. fnd Techn. 2001.
8. La Vecchia C., Altieri A., Tovani A. // Eur. J. Nutr.2001.
9. Halvorsen B.L., Holte K., Myhrsta M.C.W. e.t. ol. //J. Nutr. 2002. I, нА
Review
For citations:
Rudnichenko E.S., Korenman Y.I. Determination of antioxidant activity of milk - vegetable extracts byliquid chromatography. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(2):138-140. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-138-140