Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

TECHNIQUE OF AN ESTIMATION OF EFFICIENCY OF RESTRUCTURING OF THE ENTERPRISES OF THE MEAT INDUSTRY

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-176-179

Abstract

The estimation of business value involved in the meat industry enterprises restructure being the multi-task objective is considered in this article. The methods of estimation include the peculiarities of the enterprises restructured, the type of restructure, the synergistic effect resulted and business organization risks.

About the Authors

Y. A. Salikov
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


A. A. Zenin
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


E. V. Tchebotaryovа
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


References

1. Кондратьев, В.В. Реструктуризация управления компанией: 17-модульная программа для менеджеров «Управление развитием организации». Модуль 6 [Текст] / В.В. Кондратьев, В.Б. Краснова. – М.: ИНФРА-М, 2001. – 240 с.

2. Королькова, Е.М. Реструктуризация предприятий [Текст]: учебное пособие / Е.М. Королькова. – Тамбов : Изд-во Тамб. гос. техн. ун-та, 2007. – 80 с.

3. Мазур, И.И. Реструктуризация предприятий и компаний [Текст]: учебное пособие / И.И. Мазур, В.Д. Шапиро. – М.: Высшая школа, 2004. – 587 с.

4. Мерзликина, Г.С. Управление реструктуризацией на промышленных предприятиях химической промышленности [Текст]: учебное пособие / Г.С. Мерзликина, М.И. Кузьмина. – Волгоград: ИУНЛ ВолгГТУ, 2010. – 80 с.


Review

For citations:


Salikov Y.A., Zenin A.A., Tchebotaryovа E.V. TECHNIQUE OF AN ESTIMATION OF EFFICIENCY OF RESTRUCTURING OF THE ENTERPRISES OF THE MEAT INDUSTRY. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(1):176-179. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-176-179

Views: 521


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)