THE ECONOMIC MECHANISM OF RESOURCE-SAVING COMPANIES IN THE SUGARBEET INDUSTRY AND INCREASE ITS EFFICIENCY
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-192-195
Abstract
About the Authors
N. M. ShatokhinaRussian Federation
A. M. Mantulin
Russian Federation
References
1. Богомолова, И. П. Факторы и принципы ресурсосбережения [Текст] / И. П. Богомолова, А. М. Мантулин // Вестник РНЦИЭ и ЦИРЭ. Серия «Проблемы региональной экономики». – 2011. - № 42. – С. 28-31.
2. Кульнева, Н.Г. Оценка эффективности свеклосахарного производства [Текст] / Н. Г. Кульнева, И. П. Богомолова, А. М. Мантулин // Финансы. Экономика. Стратегия. – 2011. - № 2. – С. 32-36.
3. Хорев, А. И. Формирование экономического механизма развития предприятий на основе эффективного использования ресурсов [Текст] / А. И. Хорев, И. П. Богомолова, В. П. Соколов, Е. П. Богачева. – Воронеж: ВГУ, 2003. – 158 с.
Review
For citations:
Shatokhina N.M., Mantulin A.M. THE ECONOMIC MECHANISM OF RESOURCE-SAVING COMPANIES IN THE SUGARBEET INDUSTRY AND INCREASE ITS EFFICIENCY. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(1):192-195. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-192-195