Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

PROPERTIES OF COMMERCIAL ENZYME PREPARATION PROTEPSIN

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-4-145-147

Abstract

1 Антипова, Л.В. Методы исследования мяса и мясных продуктов [Текст]: учебник / Л.В. Антипова, И.А. Глотова, И.А. Рогов. – М.: Колос, 2001 – 576 с.
2 Антипова, Л.В. Прикладная биотехнология [Текст] / Л.В. Антипова, И.А. Глотова, А.И. Жаринов. – Воронеж: ВГТА, 2000. – 332 с.
3 Антипова, Л.В. Физические методы контроля сырья и продуктов мясной промышленности [Текст] / Л.В. Антипова, Н.Н. Безрядин, С.А. Титов, Б.Л. Агапов и др. Воронеж, 2006. – 196 с.

About the Authors

L. V. Antipova
Воронежский государственный университет инженерных технологий
Russian Federation


M. E. Gorbunkov
Воронежский государственный университет инженерных технологий
Russian Federation


References

1. Antipova, L.V. Methods for studies meat and meat products [Text]: textbook / L.V. Antipova, I.A. Glotova, I.A. Rogov. – M.: Kolos, 2001 576 p.

2. Antipova, L.V. Applied biotechnology [Text] / L.V. Antipova, I.A. Glotova, A.I. Zharinov. Voronezh: VSTA, 2000. – 332 p.

3. Antipova, L.V. Physical methods of control of raw materials and products of the meat industry [Text] / L.V. Antipova, N.N. Bezryadin, S.A. Titov, B.L. Agapov et al. Voronezh, 2006. 196 p.


Review

For citations:


Antipova L.V., Gorbunkov M.E. PROPERTIES OF COMMERCIAL ENZYME PREPARATION PROTEPSIN. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2013;(4):145-147. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-4-145-147

Views: 456


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)