PROPERTIES OF COMMERCIAL ENZYME PREPARATION PROTEPSIN
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-4-145-147
Abstract
2 Антипова, Л.В. Прикладная биотехнология [Текст] / Л.В. Антипова, И.А. Глотова, А.И. Жаринов. – Воронеж: ВГТА, 2000. – 332 с.
3 Антипова, Л.В. Физические методы контроля сырья и продуктов мясной промышленности [Текст] / Л.В. Антипова, Н.Н. Безрядин, С.А. Титов, Б.Л. Агапов и др. Воронеж, 2006. – 196 с.
About the Authors
L. V. AntipovaRussian Federation
M. E. Gorbunkov
Russian Federation
References
1. Antipova, L.V. Methods for studies meat and meat products [Text]: textbook / L.V. Antipova, I.A. Glotova, I.A. Rogov. – M.: Kolos, 2001 576 p.
2. Antipova, L.V. Applied biotechnology [Text] / L.V. Antipova, I.A. Glotova, A.I. Zharinov. Voronezh: VSTA, 2000. – 332 p.
3. Antipova, L.V. Physical methods of control of raw materials and products of the meat industry [Text] / L.V. Antipova, N.N. Bezryadin, S.A. Titov, B.L. Agapov et al. Voronezh, 2006. 196 p.
Review
For citations:
Antipova L.V., Gorbunkov M.E. PROPERTIES OF COMMERCIAL ENZYME PREPARATION PROTEPSIN. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2013;(4):145-147. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-4-145-147