Improving the competitiveness of industrial enterprises on the basis of product innovation
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-191-193
Abstract
About the Authors
V. V. ChernikovRussian Federation
доцент, кафедра управления, организации производства и отраслевой экономики
L. V. Lebedeva
Russian Federation
доцент, кафедра управления, организации производства и отраслевой экономики
E. S. Stryapchikh
Russian Federation
ассистент, кафедра управления, организации производства и отраслевой экономики
References
1. Горощенко, Л.Г. Тенденции развития производства молочных продуктов в России [Текст] / Л.Г. Горощенко // Молочная промышленность. – 2010. – № 4. -С. 42 – 47.
2. Чайникова, Л.Н. Конкурентоспособность предприятия : учеб. пособие [Текст] / Л.Н. Чайникова, В.Н. Чайников. – Тамбов : Изд-во Тамб. гос. техн. ун-та, 2007. – 192 с.
Review
For citations:
Chernikov V.V., Lebedeva L.V., Stryapchikh E.S. Improving the competitiveness of industrial enterprises on the basis of product innovation. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(2):191-193. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-191-193



























