Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Improving the competitiveness of industrial enterprises on the basis of product innovation

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-191-193

Abstract

The economic assessment of possibility of application of dairy and vegetative extract of a lupine for production of functional food of a wide consumer demand with the set level of protein balanced by a chemical composition and high biological and food value is carried out.

About the Authors

V. V. Chernikov
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
доцент, кафедра управления, организации производства и отраслевой экономики


L. V. Lebedeva
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
доцент, кафедра управления, организации производства и отраслевой экономики


E. S. Stryapchikh
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
ассистент, кафедра управления, организации производства и отраслевой экономики


References

1. Горощенко, Л.Г. Тенденции развития производства молочных продуктов в России [Текст] / Л.Г. Горощенко // Молочная промышленность. – 2010. – № 4. -С. 42 – 47.

2. Чайникова, Л.Н. Конкурентоспособность предприятия : учеб. пособие [Текст] / Л.Н. Чайникова, В.Н. Чайников. – Тамбов : Изд-во Тамб. гос. техн. ун-та, 2007. – 192 с.


Review

For citations:


Chernikov V.V., Lebedeva L.V., Stryapchikh E.S. Improving the competitiveness of industrial enterprises on the basis of product innovation. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(2):191-193. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-191-193

Views: 528


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)