THE INFLUENCE OF INDIVIDUAL FACTORS ON THE EFFECTIVENESS OF JUICE PURIFICATION IN THE PROCESS OF II SATURATION
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-175-180
Abstract
About the Authors
V. A. GolybinRussian Federation
Professor
Department of Technology of Fermentation and sugar industries
K. V. Golova
Russian Federation
postgraduate
Department of Technology of Fermentation and sugar industries
Tel.: (473) 255-37-32
K. V. Voskobojnik
Russian Federation
student
O. S. Nasonova
Russian Federation
teacher
tel.: (47535) 5-45-08
References
1. Голыбин В.А., Голова К.В., Денисова Е.А. Повышение эффективности адсорбционной очистки в процессе II сатурации // Вестник ВГУИТ. 2013. №4. С. 194 – 196. Golybin V.A., Golova K.V., Denisova E.A. Improving the efficiency of adsorption treatment during carbonation II. Vestnik VGUIT. [Bulletin of VSUET], 2013, no. 4, pp. 194 - 196. (In Russ.).
2. Голыбин В.А., Голова К.В. Использование фильтроперлита при проведении карбонизации сока в сахарном производстве // Вестник ВГУИТ. 2013. №4. С. 216 – 218. Golybin V.A., Golova K.V. Using filtroperlit during carbonation juice in sugar production. Vestnik VGUIT. [Bulletin of VSUET], 2013, no. 4, pp. 216 - 218. (In Russ.).
3. Олянская С.П., Цырульникова В.В. Химические реагенты на завершающей стадии очистки диффузионного сока // Сахар. 2010. № 4. С. 54 – 59. Olianskaia S.P., Tsyrul’nikova V.V. Chemicals in the final purification step of the diffusion juice. Sakhar. [Sugar], 2010, no. 4, pp. 54 - 59. (In Russ.).
4. Бобровник Л.Д. Физико-химические основы очистки в сахарном производстве. Киев: Высшая школа, 1994. 256 с. Bobrovnik L.D. Fiziko-khimicheskie osnovy ochistki v sakharnom proizvodstve [Physicochemical basis purification in sugar production]. Kiev, Vysshaia shkola, 1994. 256 p. (In Russ.).
5. Голыбин В.А., Федорук В.А., Зелепукин Ю.И., Ткачева А.А. Эффективность завершающей стадии очистки диффузионного сока // Сахар. 2012. № 9. С. 30-33. Golybin V.A., Fedoruk V.A., Zelepukin Iu.I., Tkachev A.A. The effectiveness of the final stages of juice purification. Sakhar. [Sugar], 2012, no. 9, pp. 30-33. (In Russ.).
Review
For citations:
Golybin V.A., Golova K.V., Voskobojnik K.V., Nasonova O.S. THE INFLUENCE OF INDIVIDUAL FACTORS ON THE EFFECTIVENESS OF JUICE PURIFICATION IN THE PROCESS OF II SATURATION. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(1):175-180. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-175-180