MICROFLORA OF BEET SUGAR PRODUCTION: PROBLEMS AND SOLUTIONS
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-193-196
Abstract
About the Authors
N. G. KulnevaRussian Federation
Professor
Department of fermentation and sugar industries technology
phone (473) 255-07-51
A. I. Shmatova
Russian Federation
graduate
Department of fermentation and sugar industries technology
I. I. Man’ko
Russian Federation
student
References
1. Апасов И.В., Фоменко Г.К., Путилина Л.Н. Эффективность препаратов для повышения сохранности сахарной свеклы при хранении // Технология высоких урожаев. 2011. № 4. С. 37–39. Apasov I. V., Fomenko G.K. The effectiveness of drugs to enhance the conservation of sugar beet during storage. Tekhnologiia vysokikh urozhaev. [Technology of high yields], 2011, no. 4, pp. 37–39. (In Russ.).
2. Кирова К.А., Слюсаренко Т.П. Руководство к практическим занятиям по микробиологии пищевых производств: учеб. пособие. М.: Пищепромиздат, 1961. С. 280–283. Kirova K.A., Sliusarenko T.P. Rukovodstvo k prakticheskim zaniatiiam po mikrobiologii pishchevukh proizvodstv [Manual of practical training in microbiology of food production]. Moscow, Pishchepromizdat, 1961. pp. 280–283. (In Russ.).
3. Корнеева О.С., Спивакова Л.В., Малцева Т.В. Основы микробиологического и санитарно-гигиенического контроля на предприятиях свеклосахарной промышленности: учеб. пособие. Воронеж, ВГТА, 2006. С. 5–22. Korneeva O.S., Spivakova L.V., Mal’tseva T.V. Osnovy mikrobiologicheskogo i sanitarnogigienicheskogo kontrolia na predpriiatiiakh sveklosakharnoi promyshlennosti [Basics of microbiological and sanitary-hygienic control in enterprises of the sugar industry]. Voronezh, VSTA, 2006. pp. 5–22. (In Russ.).
4. Сапронов Н.М., Бердников А.С., Косулин Г.С. Хранение сахарной свеклы современных гибридов с применением полифункциональных консервантов // Сахарное производство. 2011. № 8. С. 26–28. Sapronov N.M., Berdnikov A.S., Kosulin G.S. Storage of sugar beet modern hybrids with application of polyfunctional preservatives. Sakharnoe proizvodstvo. [Sugar production], 2011, no. 8, pp. 26– 28.(In Russ.).
5. Подпоринова Г.К., Смирнов М.А., Путилина Л.Н. Влияние препарата Фитоспорин-М на сохранность корнеплодов сахарной свеклы в кагатах // Сахарное производство. 2010. № 9. С. 41–42 Podporinova G.K., Smirnov M.A., Putilina L.N. The effect of the drug Fitosporin-M on the safety of root crops of sugar beet in kagat. Sakharnoe proizvodstvo. [Sugar production], 2010, no. 9, pp. 41–42. (In Russ.).
6. Хоулт Дж., Криг Н., Снит П., Стейли Дж. и др. Определитель бактерий Берджи: справочник. Москва, Мир, 1997. 538 с. Hoult J., Krig N., Snit P., Staley J. et al. Opredelitel’ bakterii Berdzhi [The determinant of bacteria Bergi]. Moscow, Mir, 1997. 538 p. (In Russ.).
7. Кульнева Н.Г., Шматова А.И. Проблемы переработки сахарной свеклы // Актуальная биотехнология. 2012. № 2. С.32-33. Kulneva N.G., Shmatova A.I. Problems of processing of sugar beet. Aktual’naia biotekhnologiia. [Modern biotechnology], 2012, no. 2, pp. 32-33. (In Russ.).
Review
For citations:
Kulneva N.G., Shmatova A.I., Man’ko I.I. MICROFLORA OF BEET SUGAR PRODUCTION: PROBLEMS AND SOLUTIONS. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(1):193-196. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-193-196