Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Research of microwave convective drying of bitter pepper at a variable heatsupply

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-7-9

Abstract

This article contains information about the complex processing technology products, prepacked in polymer bags vacuum, followed by thermo - humid processing.

About the Authors

A. N. Ostrikov
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation
профессор,кафедра процессов и аппаратов химических и пищевых производств


R. V. Dorokhin
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation
аспирант, кафедра процессов и аппаратов химических и пищевых производств


References

1. Справочник технолога пищеконцентратного и овощесушильного производства [Текст] / В. Н. Гуляев, Н. В. Дремина, З. А. Кац[и др].; под ред. В. Н. Гуляева. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 488 с.


Review

For citations:


Ostrikov A.N., Dorokhin R.V. Research of microwave convective drying of bitter pepper at a variable heatsupply. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):7-9. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-7-9

Views: 472


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)