FOOD FIBRES OF THE DOMESTIC PRODUCTION FOR THE MEAT-PROCESSING INDUSTRY
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-95-98
Abstract
About the Authors
L. V. AntipovaRussian Federation
Рrofessor
Department of technology of products of an animal origin
I. V. Voronkova
Russian Federation
graduate
Department of technology of products of an animal origin
phone (473) 255-37-51
References
1. Антипова Л.В., Глотова И.А., Рогов И.А. Методы исследования мяса и мясных продуктов. М.: КолосС, 2004. 571 с. Antipova L.V., Glotova I.A., Rogov I.A. Metody issledovaniia miasa i miasnykh produktov [Methods of researches of meat and meat products]. Мoscow, Kolos, 2001. 576 p. (In Russ.).
2. Антипова Л.В., Рогов И.А., Дунченко Н.И., Жеребцов Н.А. Химия пищи. Книга 1: Белки: структура, функции, роль в питании: учебник для вузов. М.: Колос, 2000. 384 с. Antipova L.V., Rogov I.A., Dunchenko N.I., Zherebtsov N.A. Khimiia pishchi. Kniga 1: Belki: struktura, funktsii, rol’ v pitanii [Food chemistry. Book 1: Proteins: structure, functions, role in food]. Moscow, Kolos, 2000, 384 p. (In Russ.).
3. Антипова Л.В., Глотова И.А., Жаринов А.И. Прикладная биотехнология. СПб.: ГИОРД, 2003. 288 с. Antipova L.V., Glotova I.A., Zharinov A.I. Prikladnaia biotekhnologiia [Applied biotechnology]. St. Petersburg, GIORD, 2003, 288 p. (In Russ.).
4. Антипова Л.В., Безрядин Н.Н., Титов С.А. Практикум по физическим методам контроля сырья и продуктов в мясной промышленности. Воронеж: ВГТА, 2004. 92 с. Antipova L.V., Bezriadin N.N., Titov S.A. Praktikum po fizicheskim metodam kontrolia Syria i produktov v miasnoi promyshlennosti [Workshop on physical control methods of raw materials and products in the meat industry]. Voronezh, VGTA, 2004, 92 p. (In Russ.).
5. Антипова Л.В., Архипенко А.А., Кульпина А.Л. Комбинированные мясные продукты с использованием добавок отечественного производства // Вестник РАСХН. 1998. №4. С. 73-75. Antipova L.V., Arkhipenko A.A., Kul’- pina A.L. The combined meat products with use of additives of a domestic production. Vestnik RASKhN. [Messenger of Russian Academy of Agrarian Sciences], 1998, no. 4, pp. 73-75. (In Russ.).
6. Роль пищевых волокон в питании [Электронный ресурс]. Режим доступа: http://www.pischevie-volokna.ru (30 марта 2014 г.) Rol’ pishchvykh volokon v pitanii [Role of food fibers in food]. Available at: http://www.pischevie-volokna.ru (Accessed 30 March 2014). (In Russ.).
7. Рынок мяса и мясных продуктов в России: состояние и тенденции развития [Электронный ресурс]. Режим доступа: http://sfera.fm. (30 марта 2014 г.) Rynok miasa i miasnykh produktov v Rossii: sostoianie i tendentsii razvitiia [The market of meat and meat products in Russia: state and development tendencies]. Available at: http://sfera.fm. (Accessed 30 March 2014). (In Russ.).
Review
For citations:
Antipova L.V., Voronkova I.V. FOOD FIBRES OF THE DOMESTIC PRODUCTION FOR THE MEAT-PROCESSING INDUSTRY. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(2):95-98. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-95-98