MELTED BUTTER TECHNOLOGY DEVELOPMENT
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-104-107
Abstract
About the Authors
L. V. GolubevaRussian Federation
Professor
Department of animal origin products technology
O. I. Dolmatova
Russian Federation
associate Professor
Department of animal origin products technology
phone (473)255-37-51
A. A. Gubanova
Russian Federation
graduate
Department of animal origin products technology
E. V. Savel’eva
Russian Federation
student
Department of animal origin products technology
References
1. Голубева Л.В., Долматова О.И., Грачева Н.А., Головин Е.В. К вопросу о хранимоспособности молокосодержащего напитка «Молоко полезное» // Вестник ВГУИТ. 2008. № 3. С. 96-99. Golubeva L.V, Dolmatova O.I, Gracheva N.A., Golovin E. V. The problem of storage stability of milk content beverage «Moloko poleznoye". Vestnik VGUIT. [Bulletin of VSUET], 2008, no. 3, pp. 96-99. (In Russ.).
2. Голубева Л.В., Долматова О.И., Бочарова Е.И., Долматова Ж.С. Изучение хранимоспособности молокосодержащего продукта сметанного типа // Вестник ВГУИТ. 2012. № 4 (54). С. 90-91. Golubeva L.V., Dolmatova O.I., Bocharova E.I., Dolmatova Zh.S. Studying the process of storing milk products sour type. Vestnik VGUIT. [Bulletin of VSUET], 2012, no. 4 (54), pp. 90-91. (In Russ.).
3. Голубева Л.В., Долматова О.И., Кондусова Л.А., Гунькова Е.В. и др. К вопросу о повышении хранимоспособности спреда // Пищевая промышленность. 2013. № 11. С. 46- 47. Golubeva L.V., Dolmatova O.I., Kondusova L.A., Gun’kova E.V. et al. On the question of increasing the Ability spread storage. Pishchevaia promyshlennost’. [Food industry], 2013, no. 11, pp. 46-47. (In Russ.).
4. Голубева Л.В., Долматова О.И., Тарасова А.Ю., Кондусова Л.А. и др. Инновационные технологии в производстве спредов // Экономика. Инновации. Управление качеством. 2013. № 2 (3). С. 28-33. Golubeva L.V., Dolmatova O.I.., Tarasova A.Iu., Kondusova L.A. et al. Innovative technologies in the spreads production. Ekonomika. Innovatsii. Upravlenie kachestvom. [Economy. Innovation. Quality control], 2013, no. 2 (3), pp. 28-33. (In Russ).
5. Голубева Л.В., Долматова О.И., Смольский Г.М., Бочарова Е.И. Фруктозо-глюкозный сироп «Одуванчиковый» // Пищевая промышленность. 2010. № 8. С. 28- 29. Golubeva L.V., Dolmatova O.I., Smol'skii G.M., Bocharova E.I. New fructose and glucose syrup «Oduvanchikovyi». Pishchevaia promyshlennost’. [Food industry], 2010, no. 8, pp. 28-29. (In Russ.).
6. Голубева Л.В., Долматова О.И., Гриценко В.И., Гриценко Т.С. Определение жирнокислотного состава молочных продуктов // Хранение и переработка сельхозсырья. 2008. № 11. С. 57-59. Golubeva L.V., Dolmatova O.I., Gritsenko V.I., Gritsenko T.S. Determination of fatty acid content of milk products. Khranenie i pererabotka sel’khozsyr’ia. [Storage and processing of agricultural raw materials], 2008, no.11, pp. 57-59. (In Russ.).
7. Голубева Л.В., Долматова О.И., Стремилова О.Б., Бочарова Е.И. Влияние немолочных жиров на качество новых молокосодержащих продуктов // Хранение и переработка сельхозсырья. 2012. № 4. С. 49-50. Golubeva L.V., Dolmatova O.I., Stremilova O.B., Bocharova E.I. Question about influence no milk fat on quality new keeping of milk products. Khranenie i pererabotka sel’khozsyr’ia. [Storage and processing of agricultural raw materials], 2012, no. 4, pp. 49-50. (In Russ.).
8. Голубева Л.В., Долматова О.И., Крысан О.Г., Самойлова М.А. Изменения жирового компонента в молокосодержащем напитке при хранении // Молочная промышленность. 2009. № 9. С. 62. Golubeva L.V., Dolmatova O.I., Krysan O.G., Samoilova M.A. Alterations of the fat component in milk containing drink at storage. Molochnaia promyshlennost’. [Dairy industry], 2009, no. 9, pp. 62. (In Russ.).
Review
For citations:
Golubeva L.V., Dolmatova O.I., Gubanova A.A., Savel’eva E.V. MELTED BUTTER TECHNOLOGY DEVELOPMENT. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(2):104-107. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-104-107