DIRECTIONS AND MECHANISMS OF STATE REGULATION OF THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL BAKERY PRODUCTS
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-177-183
Abstract
About the Authors
I. P. BogomolovaRussian Federation
Professor
Department of management, production organization and industrial economy
E. A. Belimova
Russian Federation
graduate
Department of management, production organization and industrial economy
phone (473) 255-27-10
References
1. Богомолова И. П., Шатохина Н.М. Диагностика состояния мукомольно-крупяной промышленности // Экономика и обеспечение устойчивого развития хозяйственных структур. Межрегиональный сборник научных трудов. Воронеж, 2007. Вып.7. Часть 1. С.259-264. Bogomolova I. P., Shatokhina N.M. Diagnosis of the state of the milling industry. Ekonomika i obespechenie ustoichivogo razvitiia khoziaistvennykh struktur. Mezhregional’nyi sbornik nauchnykh trudov. [Economy and ensuring sustainable development of economic structures . Interregional collection of scientific papers]. Voronezh, 2007, Issiu7, Part 1, pp. 259 - 264. (In Russ.)
2. Косован А.П., Шапошников И.И. Программа развития хлебопекарной промышленности до 2020 г // Хлебопечение России. 2011. №4. С. 4-5. Kosovan A.P, Shaposhnikov I.I. Baking industry development program up to 2020. Klebopechenie Rossii. [Baking in Russia], 2011, no. 4, pp. 4-5. (In Russ.)
3. Серёгин С.Н., Мосолова, И.Н. Инновационное развитие отрасли - ключевой фактор повышения качества продукции хлебопечения //Хлебопродукты. 2011. №1. С.4-6. Seregin S.N., Mosolova I.N. Innovative development of the industry - a key factor in improving the quality of bakery products. Khleboprodukty. [Bakery], 2011, no. 1, pp. 4-6. (In Russ.).
4. Богомолова И. П., Пигунова М.В., Колесов М.А. Механизм управления рисками предприятий мукомольно-крупяной промышленности: монография. Воронеж: ЦНТИ, 2012. 209 с. Bogomolova I.P., Pigunova M.V., Kolesov M.A. Mekhaizm upravleniia riskami predpriiatii mukomol’no-krupianoi promyshlennosti [Enterprise risk management mechanism of the milling industry]. Voronezh, TsNTI, 2012. 209 p. (In Russ.)
5. Постановление Главного государственного санитарного врача РФ от 14.06.2013 N 31 "О мерах по профилактике заболеваний, обусловленных дефицитом микронутриентов, развитию производства пищевых продуктов функционального и специализированного назначения". Postanovlenie Glavnogo gosudarstvennogo sanitarnogo vracha RF ot 14.06.2013 N 31 «O merakh po profilaktike zabolevanii, obuslovlennykh defitsitom mikronutrientov, razvitiiu proizvodstva pishchevykh produktov funktsional’nogo i spetsializirovannogo naznacheniia» [Resolution of the Chief State Sanitary Doctor of the Russian Federation of 14.06.2013 N 31 "On measures for prevention of diseases caused by micronutrient deficiencies , the development of production of functional foods and special purpose"] (In Russ.).
Review
For citations:
Bogomolova I.P., Belimova E.A. DIRECTIONS AND MECHANISMS OF STATE REGULATION OF THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL BAKERY PRODUCTS. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(2):177-183. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-2-177-183