Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Structured products are milk with vegetable fillings

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-79-81

Abstract

Organized work on creation of new technology outline keeping of milk product, containing milk dried fat-free, substitute dried cream, water drinking, stabilizer, BAD “Shlemnik’s extract", sugar or sugar replacer. Got outline keeping of milk products differ the good organileptic factors, are characterized by high food value and original composition of the fillers.

About the Authors

L. V. Golubeva
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
кафедра технологии молока и молочных продуктов


O. I. Dolmatova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
кафедра технологии молока и молочных продуктов


E. I. Bocharova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
кафедра технологии молока и молочных продуктов


G. S. Dolmatova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
технологический факультет


References

1. Голубева, Л. В. Перспективы использования заменителя сухих сливок в технологии молокосодержащих продуктов [Текст] / Л. В. Голубева, О. И. Долматова // Проблемы и перспективы современной науки: материалы конференции. – Томск, 2009. – С. 107.

2. Голубева, Л. В. Новые структурированные молокосодержащие продукты [Текст] / Л. В. Голубева, О. И. Долматова, О.Б. Стремилова // Совершенствование техники, технологии и методов управления на предприятиях пищевой и перерабатывающей промышленности: материалы VIII научно-практической конференции. - Воронеж, 2008. – С. 101-103.


Review

For citations:


Golubeva L.V., Dolmatova O.I., Bocharova E.I., Dolmatova G.S. Structured products are milk with vegetable fillings. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):79-81. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-79-81

Views: 459


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)