Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Technology concentration of fruit and vegetables

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-86-89

Abstract

Development of a new scheme of processing of fruits and vegetables to get them out of semimanufactured
goods in the form of concentrated pastes. Studies on the effect of enzyme preparation Rohapect DA6L on the structural and mechanical properties of mashed potatoes and selection of optimal mustache-ditions.

About the Authors

G. O. Magomedov
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
профессор, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств


M. G. Magomedov
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
доцент, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств


V. V. Astredinova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
доцент, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств


A. A. Litvinova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
аспирант, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств


References

1. Мазо, В.К. Обогащенные и функциональные пищевые продукты: сходство и различия [Текст] / В.К. Мазо, В.М. Коденцова, О.А. Вржесинская, И.С. Зилова // Вопросы питания. Том 81. – 2012. – № 1 – С. 63-65.

2. Шобингер, У. Фруктовые и овощные соки: научные основы и технологии [Текст] / У. Шобингер ; пер. с нем. под общ. науч. ред. А.Ю. Колеснова, Н.Ф. Берестяня, А.В. Орещенко. – СПб.: Профессия, 2004. – 640 с.


Review

For citations:


Magomedov G.O., Magomedov M.G., Astredinova V.V., Litvinova A.A. Technology concentration of fruit and vegetables. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):86-89. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-86-89

Views: 456


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)