Technology concentration of fruit and vegetables
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-86-89
Abstract
goods in the form of concentrated pastes. Studies on the effect of enzyme preparation Rohapect DA6L on the structural and mechanical properties of mashed potatoes and selection of optimal mustache-ditions.
About the Authors
G. O. MagomedovRussian Federation
профессор, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств
M. G. Magomedov
Russian Federation
доцент, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств
V. V. Astredinova
Russian Federation
доцент, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств
A. A. Litvinova
Russian Federation
аспирант, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств
References
1. Мазо, В.К. Обогащенные и функциональные пищевые продукты: сходство и различия [Текст] / В.К. Мазо, В.М. Коденцова, О.А. Вржесинская, И.С. Зилова // Вопросы питания. Том 81. – 2012. – № 1 – С. 63-65.
2. Шобингер, У. Фруктовые и овощные соки: научные основы и технологии [Текст] / У. Шобингер ; пер. с нем. под общ. науч. ред. А.Ю. Колеснова, Н.Ф. Берестяня, А.В. Орещенко. – СПб.: Профессия, 2004. – 640 с.
Review
For citations:
Magomedov G.O., Magomedov M.G., Astredinova V.V., Litvinova A.A. Technology concentration of fruit and vegetables. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):86-89. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-86-89