Dynamic viscosity study of barley malt and chicory concentrates
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2016-3-11-17
Abstract
About the Authors
G. O. Magomedovprofessor, head of department bakery technology, confectionery, pasta and grain processing industries department
V. K. Kochetov
professor, department of crop production storage and processing technology
A. A. Smirnykh
associate professor, department of fat technology, processes and devices of chemical and food industries
I. A. Saranov
Russian Federation
graduate student, bakery technology, confectionery, pasta and grain processing industries department
References
1. Остриков А.Н., Смирных А.А., Дорохин С.В. Исследование характера изменения динамической вязкости молочно-фруктовых продуктов // Вестник воронежского государственного университета инженерных технологий. 2013. № 2 (56). С. 47–52.
2. Фейнман Р., Лейтон Р., Сэндс М. Фейнмановские лекции по физике. Вып. 7. Физика сплошных сред. М.: Мир, 2013. 288 с.
3. Авроров В.А., Тутов Н.Д. Основы реологии пищевых продуктов: учебное пособие. Старый оскол: ТНТ, 2014. 268 с.
4. Stephan K. Viscosity of dense fluids // Springer Science & Business Media. 2013.
5. Ибрагимова И. Е. Реология пищевого сырья, продуктов, полуфабрикатов. Конспект лекций: учебное пособие. М.: Экон-Информ, 2010. 144 с.
6. Магомедов Г.О., Пономарева Е.И., Магомедов М.Г., Журавлев А.А. и др. Использование карамельной патоки для регулирования реологических свойств яблочного пюре // Успехи современного естествознания. 2014. № 11. Ч. 3. С. 123-124.
7. Brenner H. ed al. Interfacial transport processes and rheology. Elsevier, 2013.
Review
For citations:
Magomedov G.O., Kochetov V.K., Smirnykh A.A., Saranov I.A. Dynamic viscosity study of barley malt and chicory concentrates. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2016;(3):11-17. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2016-3-11-17