Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Investigation of influence of the method of preparation of the extractant on the structure of beet tissue

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-129-132

Abstract

The influence of the preparation of the extractant using a pulsed magnetic field on the structure of the beet chips, the justification of rational method of preparation.

About the Authors

V. A. Golybin
Воронеж. ун-т инж. технол.
Russian Federation
профессор, кафедра технологии сахаристых веществ


V. A. Fedoruk
Воронеж. ун-т инж. технол.
Russian Federation
доцент, кафедра технологии сахаристых веществ


K. K. Gorozhankina
Ин-т технологий пищевых продуктов
Russian Federation
главный специалист, г. Москва


References

1. Голыбин, В.А. Использование магнитного поля для обработки жомопрессовой воды [Текст] / В.А. Голыбин, Ю.И. Зелепукин, А.В. Пономарев, К.К. Горожанкина // Сахар. – 2008. – № 12. – С. 38-40.

2. Голыбин, В.А. О влиянии магнитной обработки на эффективность известково-углекислотной очистки [Текст] / В.А. Голыбин, Ю.И. Зелепукин, А.В. Пономарев, К.К. Горожанкина // Вестник ВГТА. 2008. – № 1. – С. 54-59.


Review

For citations:


Golybin V.A., Fedoruk V.A., Gorozhankina K.K. Investigation of influence of the method of preparation of the extractant on the structure of beet tissue. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):129-132. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-129-132

Views: 415


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)