Investigation of influence of the method of preparation of the extractant on the structure of beet tissue
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-129-132
Abstract
About the Authors
V. A. GolybinRussian Federation
профессор, кафедра технологии сахаристых веществ
V. A. Fedoruk
Russian Federation
доцент, кафедра технологии сахаристых веществ
K. K. Gorozhankina
Russian Federation
главный специалист, г. Москва
References
1. Голыбин, В.А. Использование магнитного поля для обработки жомопрессовой воды [Текст] / В.А. Голыбин, Ю.И. Зелепукин, А.В. Пономарев, К.К. Горожанкина // Сахар. – 2008. – № 12. – С. 38-40.
2. Голыбин, В.А. О влиянии магнитной обработки на эффективность известково-углекислотной очистки [Текст] / В.А. Голыбин, Ю.И. Зелепукин, А.В. Пономарев, К.К. Горожанкина // Вестник ВГТА. 2008. – № 1. – С. 54-59.
Review
For citations:
Golybin V.A., Fedoruk V.A., Gorozhankina K.K. Investigation of influence of the method of preparation of the extractant on the structure of beet tissue. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):129-132. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-129-132