The facility for the preparation of whipped dough (features of work and the basic specifications)
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-1-17-23
Abstract
About the Authors
G. O. MagomedovRussian Federation
профессор, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств
V. V. Bogdanov
Russian Federation
аспирант, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств
A. V. Evseev
Russian Federation
инженер конструктор, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств
M. G. Magomedov
Russian Federation
доцент, кафедра технологии хлебопекарного, макаронного и кондитерского производств
References
1. 1 Anurov, V. I. Reference book for designmechanical engineers [Text]: in 3 volumes / V. I. Anurov. – M.: Mashinostroenie, 2006. – 928 p.
Review
For citations:
Magomedov G.O., Bogdanov V.V., Evseev A.V., Magomedov M.G. The facility for the preparation of whipped dough (features of work and the basic specifications). Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2013;(1):17-23. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2013-1-17-23