DRYING OF INVALUABLE PRODUCTS OF CUTTING OF FISHES BY MANUFACTURE OF DRY BASES FOR BROTHS, SOUPS AND SAUCES OF FAST PREPARATION
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-12-15
Abstract
About the Authors
L. V. AntipovaRussian Federation
J. N. Vorontsova
Russian Federation
A. Ju. Baranov
Russian Federation
E. V. Budantsev
Russian Federation
References
1. Антипова, Л.В. Рыбоводство. Основы разведения, вылова и переработки рыб в искусственных водоемах [Текст]: учебное пособие / Л.В. Антипова, О. П. Дворянинова, О. А. Василенко. – СПб.: ГИОРД, 2009. – 472 с.
2. Палагина, В.М. Продукты функционального питания на основе вторичного сырья рыбопереработки [Текст] / В.М. Палагина, О.В. Волошина, А.А. Набокова, Ю.В. Приходько, М.Ф. Ростовская // Рыбная промышленность. - 2005. - № 1. − С. 28-30.
3. Семенов, Г.В. Вакуумное обезвоживание жидких и пастообразных материалов [Текст] / Г.В. Семенов, Е.В. Буданцев, М.С. Булкин, А.Л. Зленко // Труды международного научно-технического семинара «Актуальные проблемы сушки и термовлажностной обработки материалов». – Воронеж: ВГЛТА, 2010. - С. 186-191.
4. Антипов, С.Т. Способ автоматического управления процессом сушки дисперсных материалов [Текст] / С.Т. Антипов, А.В. Журавлев, И.М. Черноусов, А.Ю. Баранов // Вестник ВГТА. - 2008. -№ 2. -С. 75-78.
Review
For citations:
Antipova L.V., Vorontsova J.N., Baranov A.J., Budantsev E.V. DRYING OF INVALUABLE PRODUCTS OF CUTTING OF FISHES BY MANUFACTURE OF DRY BASES FOR BROTHS, SOUPS AND SAUCES OF FAST PREPARATION. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(3):12-15. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-12-15