Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

RESEARCH OF ENTEROSORBIRUYUSHCHY PROPERTIES OF FOOD BIOSYSTEMS IN THE CONDITIONS OF IN VIVO

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-163-164

Abstract

In the model, lead and copperloadingin laboratory animals to evaluatethe influence ofthedevelopedintegratedbiosystemsfor the depositingandexcretionof heavy metals. Determine the hematologic parameters,morphological and behavioral reactions in biological control and experimental groups

About the Authors

L. E. Glagolevа
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


N. S. Rodionova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


O. S. Korneeva
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


G. P. Shuvayeva
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


References

1. Глаголева, Л.Э. Теоретическое и экспериментальное обоснование технологий производства кулинарных изделий энтеросорбирующего назначения [Текст] / Л.Э. Глаголева, – Воронеж, ЦНТИ. – 300 с.

2. Никифорова, Т.Е. Безопасность продовольственного сырья и продуктов питания [Текст] / Т.Е. Никифорова. - Иваново, 2007. - 132 с.

3. Энтеросорбция. [Текст] / под. ред. Н.А. Белякова. – Л.: Центр сорбционных технологий, 1991. - 336 с.

4. Эфферентная терапия [Текст] / под ред. А.Л. Костюченко. - СПб., 2000. - 432 с.


Review

For citations:


Glagolevа L.E., Rodionova N.S., Korneeva O.S., Shuvayeva G.P. RESEARCH OF ENTEROSORBIRUYUSHCHY PROPERTIES OF FOOD BIOSYSTEMS IN THE CONDITIONS OF IN VIVO. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(3):163-164. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-163-164

Views: 477


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)