RESEARCH OF ENTEROSORBIRUYUSHCHY PROPERTIES OF FOOD BIOSYSTEMS IN THE CONDITIONS OF IN VIVO
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-163-164
Abstract
About the Authors
L. E. GlagolevаRussian Federation
N. S. Rodionova
Russian Federation
O. S. Korneeva
Russian Federation
G. P. Shuvayeva
Russian Federation
References
1. Глаголева, Л.Э. Теоретическое и экспериментальное обоснование технологий производства кулинарных изделий энтеросорбирующего назначения [Текст] / Л.Э. Глаголева, – Воронеж, ЦНТИ. – 300 с.
2. Никифорова, Т.Е. Безопасность продовольственного сырья и продуктов питания [Текст] / Т.Е. Никифорова. - Иваново, 2007. - 132 с.
3. Энтеросорбция. [Текст] / под. ред. Н.А. Белякова. – Л.: Центр сорбционных технологий, 1991. - 336 с.
4. Эфферентная терапия [Текст] / под ред. А.Л. Костюченко. - СПб., 2000. - 432 с.
Review
For citations:
Glagolevа L.E., Rodionova N.S., Korneeva O.S., Shuvayeva G.P. RESEARCH OF ENTEROSORBIRUYUSHCHY PROPERTIES OF FOOD BIOSYSTEMS IN THE CONDITIONS OF IN VIVO. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(3):163-164. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-3-163-164