EFFECT OF LOW-TEMPERATURE HYGROTHERMAL PROCESSING ON FORMS OF ASSOCIATION OF MOISTURE IN RICE-VEGETABLE MIXTURE WITH HYDROBIONTS
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-19-25
Abstract
About the Authors
N. S. RodionovaRussian Federation
Professor
Department of service and catering business
phone (473) 255-37-72
E. S. Popov
Russian Federation
associate professor
Department of service and catering business
phone (473) 255-37-72
T. I. Bakhtina
Russian Federation
graduate
Department of service and catering business
phone (473) 255-37-72
References
1. Бахтина Т.И. Исследование процесса тепловой обработки карпа с применением низкотемпературного термо-влажностного режима // Современные проблемы науки и образования. 2012. № 3. С 80-82. Bachtina T.I. Study of heat treatment process of carp using low thermal and humidity. Sovremennye problemy nauki i obrazovania. [Modern problems of science and education], 2012, no. 3, pp. 86 - 89.
2. Родионова Н. С., Попов Е.С., Фалеева Т.И. Исследование процесса тепловой обработки гидробионтов с использованием низко- температурного термо-влажностного режима // Вестник РАСХН. 2011. № 6. С. 75-78. Rodionova N.S., Popov E.S., T.I. Faleeva Investigation of thermal processing of aquatic organisms with the use of low-temperature thermal and humidity. Vestnik RASKXN. [Journal of Agricultural Sciences], 2011, no. 6, pp. 75 - 78.
3. Родионова Н.С., Попов Е.С., Де-Соуза Л.Д.К. Исследование влияния режимов предварительной гидратации на тепловую обработку риса для специального питания // Хранение и переработка сельхозсырья. 2012. № 3. С. 43-45. Rodionova N.S., Popov E.S., De-Sousa L.D.K. Study on the effect of pre-hydration cooked rice for special nutrition. Khranenie i pererabotka sel’khozsyr’ia. [Storage and processing of agricultural], 2012, no. 3, pp. 43 - 45.
Review
For citations:
Rodionova N.S., Popov E.S., Bakhtina T.I. EFFECT OF LOW-TEMPERATURE HYGROTHERMAL PROCESSING ON FORMS OF ASSOCIATION OF MOISTURE IN RICE-VEGETABLE MIXTURE WITH HYDROBIONTS. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(1):19-25. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-19-25