Research of fermented mash process in manufacture of strong alcoholic drinks with application of various microorganisms
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-105-109
Abstract
About the Authors
G. V. AgafonovRussian Federation
профессор, кафедра технологии бродильных производств и виноделия
I. V. Novikova
Russian Federation
доцент, кафедра технологии бродильных производств и виноделия
A. N. Yakovlev
Russian Federation
доцент, кафедра технологии бродильных производств и виноделия
A. V. Korostelev
Russian Federation
доцент
References
1. Ли, Э. Спиртные напитки: особенности брожения и производства [Текст] / Э. Ли, Дж. Пиготт. – Профессия, 2006. –564 с.
2. Whisky. Technology, Production and Marketing // Edited by: Inge Russell, Graham Stewart, Charlie Bamforth. – Elsevier, 2003. – Р. 350.
3. Грачёв, Ю.П. Математические методы планирования экспериментов. [Текст] / Ю.П. Грачёв, Ю.М. Плаксин. – М.: ДеЛи принт, 2005. – 296 с.
4. Панфилов, В.А. Фундаментальная наука и пищевые технологии будущего [Текст] / В.А. Панфилов // Вестник ВГУ. Серия: Процессы и аппараты пищевых производств. – 2011.- № 1. -С. 4 – 7
5. Корн, Г. Справочник по математике для научных работников и инженеров. [Текст] / Г.Корн, Т. Корн. - М.: Наука. 1984. – С. 696.
Review
For citations:
Agafonov G.V., Novikova I.V., Yakovlev A.N., Korostelev A.V. Research of fermented mash process in manufacture of strong alcoholic drinks with application of various microorganisms. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(2):105-109. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-105-109