Technology of production of modified food from immunotropic and prebiotic effect
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-113-115
Abstract
About the Authors
V. M. KravchenkoRussian Federation
A. N. Marteha
Russian Federation
I. V. Cheremushkina
Russian Federation
Y. A. Novikova
Russian Federation
References
1. Афанасьев, В.А. Руководство по технологии комбикормов белково-витаминно-минеральных концентратов и премиксов [Текст] / В.А. Афанасьев, А.И. Орлов, Л.Я. Бойко. [и др.]. – Воронеж, 2008. – 295 с.
2. Шевцов, А.А. Совершенствование технологии производства комбикормов заданной крупности [Текст] / А.А. Шевцов, Л.П. Пащенко, Л.И. Лыткина, И.М. Семченко // Вестник ВГТА. – 2003. – № 8. – С. 49 – 58.
3. Чеботарев, О.Н. Технология муки, крупы и комбикормов [Текст] / О.Н. Чеботарев, А.Ю. Шаззо, Я.Ф. Мартыненко. – М., 2004. – 688 с.
4. Черемушкина, И.В. Биотехнология маннозосодержащих гидролизатов и исследование пребиотических свойств маннозы [Текст] / И.В. Черемушкина, А.С. Глущенко, Е.П. Анохина, [и др.] // Биотехнология. - 2010. – № 5. – С. 56-61.
5. Малин, Н.И. Энергосберегающая сушка зерна. [Текст] / Н.И. Малин. – М. : КолосС, 2004. – 240 с.
Review
For citations:
Kravchenko V.M., Marteha A.N., Cheremushkina I.V., Novikova Y.A. Technology of production of modified food from immunotropic and prebiotic effect. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(2):113-115. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-113-115