Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

BIOTECHNOLOGICAL ASPECTS IN ENSURING MICROBIOLOGICALLY PURE WHEAT BREAD

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-87-89

Abstract

Development of technology for sustainable wheat bread to microbiological spoilage. To study of the influence of prescription components on microbiological spoilage and quality indicators.

About the Authors

L. P. Paschenko
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation


Y. P. Kolomnikova
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation


T. A. Ausheva
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation


V. L. Paschenko
Воронеж. гос. аграр. ун-т.
Russian Federation


References

1. Пащенко, Л. П. Технология хлебобулочных изделий [Текст] / Л. П. Пащенко, И. М. Жаркова. – М.: КолосС, 2006. – 389 с.

2. Красникова, Л. В. Микробиология хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств [Текст] / Л. В. Красникова, И. Е Кострова. – СПб.: СПбГУНи ПТ, 2001. – 81 с.

3. Афанасьева, О. В. Микробиология хлебопекарного производства [Текст] / О. В. Афанасьева. – СПб.: Береста, 2003. – 220 с.

4. Атлас ареалов и ресурсов лекарственных растений СССР [Текст]. - М., 1976. – 340 с.

5. Лекарственные средства, применяемые в медицинской практике в СССР. [Текст]: справочник / под ред. М. А. Клюева. – М., 1990. – 512 с.

6. Деренько, С. А. Органические кислоты плодов Sorbus aucuparia [Текст] / С. А. Деренько, Н. И. Супрунов, Н. А. Курлянчик // Растительные ресурсы. – 1979. – Т. 15. – Вып. 3. – С. 451–453.


Review

For citations:


Paschenko L.P., Kolomnikova Y.P., Ausheva T.A., Paschenko V.L. BIOTECHNOLOGICAL ASPECTS IN ENSURING MICROBIOLOGICALLY PURE WHEAT BREAD. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(1):87-89. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-87-89

Views: 587


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)