BIOTECHNOLOGICAL ASPECTS IN ENSURING MICROBIOLOGICALLY PURE WHEAT BREAD
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-87-89
Abstract
About the Authors
L. P. PaschenkoRussian Federation
Y. P. Kolomnikova
Russian Federation
T. A. Ausheva
Russian Federation
V. L. Paschenko
Russian Federation
References
1. Пащенко, Л. П. Технология хлебобулочных изделий [Текст] / Л. П. Пащенко, И. М. Жаркова. – М.: КолосС, 2006. – 389 с.
2. Красникова, Л. В. Микробиология хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств [Текст] / Л. В. Красникова, И. Е Кострова. – СПб.: СПбГУНи ПТ, 2001. – 81 с.
3. Афанасьева, О. В. Микробиология хлебопекарного производства [Текст] / О. В. Афанасьева. – СПб.: Береста, 2003. – 220 с.
4. Атлас ареалов и ресурсов лекарственных растений СССР [Текст]. - М., 1976. – 340 с.
5. Лекарственные средства, применяемые в медицинской практике в СССР. [Текст]: справочник / под ред. М. А. Клюева. – М., 1990. – 512 с.
6. Деренько, С. А. Органические кислоты плодов Sorbus aucuparia [Текст] / С. А. Деренько, Н. И. Супрунов, Н. А. Курлянчик // Растительные ресурсы. – 1979. – Т. 15. – Вып. 3. – С. 451–453.
Review
For citations:
Paschenko L.P., Kolomnikova Y.P., Ausheva T.A., Paschenko V.L. BIOTECHNOLOGICAL ASPECTS IN ENSURING MICROBIOLOGICALLY PURE WHEAT BREAD. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(1):87-89. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-87-89