Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

STUDYING OF POSSIBILITIES OF USE OF A HOP EXTRACT IN TECHNOLOGY OF TEST PREPARATIONS FOR A PIZZA

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-96-97

Abstract

Study of methods and conditions of an extraction of nutrients of hop plant. Study of possibility of utilisation of the received hop extracts in the course of dough process.

About the Authors

N. S. Rodionova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


E. V. Belokurova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


A. A. Severshuk
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


References

1. Дерканосова, Н.М. Изучение влияния хмелевого экстракта на микробиологические и биохимические показатели жидкой ржаной закваски [Текст] / Н.М. Дерканосова, Г. О. Магомедов, Е.В. Белокурова, С.А. Шеламова // Хлебопек. - 2007. - № 3. – С. 22 - 25.

2. Малютина, Т.Н. Способы повышения качества ржано-пшеничных сортов хлеба с помощью нетрадиционных сырьевых источников [Текст] / Т.Н. Малютина, Е.В. Белокурова, Н.М. Дерканосова // Хранение и переработка зерна. – 2008. - № 5. – С. 43-44.

3. Белокурова, Е.В. Изучение зависимости структурно-механических свойств изделий из смеси ржаной и пшеничной муки от дозировки стабилизирующего компонента [Текст] / Е.В. Белокурова // Хранение и переработка зерна. – 2008. - № 7. – С. 62-63.


Review

For citations:


Rodionova N.S., Belokurova E.V., Severshuk A.A. STUDYING OF POSSIBILITIES OF USE OF A HOP EXTRACT IN TECHNOLOGY OF TEST PREPARATIONS FOR A PIZZA. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(1):96-97. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-96-97

Views: 527


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)