STUDYING OF CONSUMER PROPERTIES COMPOSIT MIXES FOR THE FLOUR CONFECTIONERY
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-98-99
Abstract
About the Authors
N. S. RodionovaRussian Federation
A. A. Derkanosova
Russian Federation
References
1. Олейникова, А. Я. Технологические расчёты при производстве кондитерских изделий [Текст] / А. Я. Олейникова, Г. О. Магомедов, И. В. Плотникова. - СПб.: РАПП, 2008. – С. 239.
2. Родионова, Н.С. Анализ экономической эффективности инновационной технологии производства мучных кондитерских изделий для бортового питания [Текст] / Н.С. Родионова, А.А. Дерканосова // Вестник ВГТА. - 2011. - № 4. – С. 58-60.
Review
For citations:
Rodionova N.S., Derkanosova A.A. STUDYING OF CONSUMER PROPERTIES COMPOSIT MIXES FOR THE FLOUR CONFECTIONERY. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(1):98-99. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-98-99