Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

STUDYING OF CONSUMER PROPERTIES COMPOSIT MIXES FOR THE FLOUR CONFECTIONERY

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-98-99

Abstract

Possibility of use of a syrup of a clover onions for uluch-shenija indicators of quality and increase in biological value of a biscuit at wasps-nove of a flour confectionery mix is analysed.

About the Authors

N. S. Rodionova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


A. A. Derkanosova
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation


References

1. Олейникова, А. Я. Технологические расчёты при производстве кондитерских изделий [Текст] / А. Я. Олейникова, Г. О. Магомедов, И. В. Плотникова. - СПб.: РАПП, 2008. – С. 239.

2. Родионова, Н.С. Анализ экономической эффективности инновационной технологии производства мучных кондитерских изделий для бортового питания [Текст] / Н.С. Родионова, А.А. Дерканосова // Вестник ВГТА. - 2011. - № 4. – С. 58-60.


Review

For citations:


Rodionova N.S., Derkanosova A.A. STUDYING OF CONSUMER PROPERTIES COMPOSIT MIXES FOR THE FLOUR CONFECTIONERY. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(1):98-99. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-1-98-99

Views: 527


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)