PROSPECTS FOR THE CREATION OF WHOLE MILK SUBSTITUTES (WMS) WITH THE USE OF BLOOD PLASMA OF FARM ANIMALS
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-94-97
Abstract
About the Authors
M. E. UspenskaiaRussian Federation
Associate Professor
Department of Technology of animal products
phone (473) 255-27-65
Z. R. Ibragimova
Russian Federation
associate Professor
Department examination of goods
phone (88672) 546267
R. U. Gazdanova
Russian Federation
graduate
Department examination of goods
phone (88672) 546267
References
1. Лисицина А.Б. Переработка и использование побочных сырьевых ресурсов мясной промышленности и охрана окружающей среды: справочник. М.: ВНИИ мясной промышленности, 2000. 405 с. Lisitsina A.B. Pererabotka i ispol’zovanie pobochnykh syr’evykh resursov miasnoi promyshlennosti i okhrana okruzhaiushchei sredy [Processing and use of raw materials side of the meat industry and environmental protection]. Moscow, VNII Miasnoi promyshlennosti, 2000. 405 p. (In Russ.).
2. Антипова Л.В. и др. Методы исследования мяса и мясных продуктов: учебник для вузов. М.: Колос, 2001. 376 с. Antipova L.V. et al. Metody issledovaniia miasa i miasnykh produktov [Methods of study of meat and meat products]. Moscow, Kolos, 2001. 376 p. (In Russ.).
3. Соломахина Ю.И., Воронина И.В., Передериев С.А., Антипова Л.В. и др. Новые перспективы применения вторичных продуктов убоя сельскохозяйственных животных в производстве белковых кормов и функциональных пищевых продуктов // Успехи современного естествознания. 2011. № 7. С. 186-187. Solomakhina Iu.I, Voronina I.V., Perederiev S.A., Antipovа L.V. et al. New prospects for the use of secondary products of slaughter of farm animals in the production of protein feed and functional foods. Uspekhi sovremennogo estestvoznaniia. [Successes of modern science], 2011, no. 7, pp. 186-187. (In Russ.).
Review
For citations:
Uspenskaia M.E., Ibragimova Z.R., Gazdanova R.U. PROSPECTS FOR THE CREATION OF WHOLE MILK SUBSTITUTES (WMS) WITH THE USE OF BLOOD PLASMA OF FARM ANIMALS. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(1):94-97. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-94-97