Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Application of methods of biotechnology in improvement of quality of meat products

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-156-157

Abstract

Research of activity of fermenty preparations of the Collagenase and Protepsin, their their fractional structure.Studying of possibility of application of preparations by production of sausage products for the purpose of increase of their quality.

About the Author

I. S. Kosenko
Воронеж. гос. ун-т инж. технол.
Russian Federation
ст. преподаватель, кафедра управления качеством и машиностроительных технологий


References

1. Грачева, И.М. Технология ферментных препаратов [Текст] / И.М. Грачева, А.Ю. Кривова. - М: Элевар, 2000.

2. Антипова, Л. В. Исследование возможности применения протеолитических ферментных препаратов в технологии желатина из новых видов сырьевых источников [Текст] / Л.В. Антипова, До ЛеХыу Нам // Вестник ВГТА. – 2011.–№ 3. –С. 12-17.

3. Антипова, Л.В. Методы исследования мяса и мясных продуктов [Текст] / Л.В. Антипова, И.А. Глотова, И.А. Рогов. – М.: Колос, 2001.

4. Антипова, Л. В. Применение ферментных препаратов в технологии производства мясных изделий [Текст] / Л.В. Антипова, Ю.Н. Подвигина, И.С. Косенко // Фундаментальные исследования. – 2008. – № 6. – С. 134-135.


Review

For citations:


Kosenko I.S. Application of methods of biotechnology in improvement of quality of meat products. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(2):156-157. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-2-156-157

Views: 442


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)