WAYS TO IMPROVE ENERGY EFFICIENCY OF SUGAR PRODUCTION
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-185-188
Abstract
About the Authors
V. A. GolybinRussian Federation
Professor
Department of fermentation technology and sugar industries
phone (473) 255-37-32
V. A. Fedoruk
Russian Federation
associate Professor
Department of fermentation technology and sugar industries
M. A. Lavrenova
Russian Federation
master student
Department of fermentation technology and sugar industries
E. A. Denisova
Russian Federation
student
References
1. Голыбин В.А. Федорук В.А., Горожанкина К.К. Эффективный способ подготовки жомопрессовой воды для экстрагирования сахарозы из свеклы: монография. М.: Palmarium Academic Publishing, 2014. 176 с. Golybin V.A., Fedoruk V.A., Gorozhankina K.K.. Effektivnyi sposob podgotovki zhomopressovoi vody dlia ekstregirovaniia sakharozy iz svekly [Effective way to prepare for the press water extraction of sucrose from beet]. Moscow, Palmarium Academic Publishing, 2014. 176 p. (In Russ.).
2. Зелепукин Ю.И., Голыбин В.А. Федорук В.А. Способы уменьшения образования накипи при производстве сахара из свеклы // Вестник ВГУИТ. 2012. № 1. С. 144-147. Zelepukin Iu.I. Golybin V.A., Fedoruk V.A. Ways to reduce the formation of scale in the production of sugar from beets. Vestnik VGUIT. [Bulletin of VSUET], 2012, no. 1, pp. 144-147. (In Russ.).
3. Голыбин В.А., Зелепукин Ю.И., Федорук В.А., Ткачев А.А. Накипеобразование в сахарном производстве: монография. Воронеж: ЦНТИ, 2013. 168 с. Golybin V.A., Zelepukin Iu.I., Fedoruk V.A., Tkachev А.А. Nakipeobrazovanie v sakharnom proizvodstve [Scale formation in sugar production]. Voronezh, TsNTI, 2013. 168 p. (In Russ.).
4. Отраслевая целевая программа «Развитие свеклосахарного подкомплекса России на 2013-2015 годы». Москва, 2013. 40 с. Otraslevaia tselevaia programma «Razvitie sveklosakharnogo podkompleksa Rossii na 2013-2015 gody» [Sectoral program «Development of sugar beet subcomplex Russia for 2013- 2015»]. Moscow, 2013. 40 p. (In Russ.).
5. Голыбин В.А., Кульнева Н.Г., Федорук В.А., Баранова Н.Н. Ресурсосберегающая технология очистки диффузионного сока // Материалы международной научно-технической конференции «Адаптация технологических процессов к пищевым машинным технологиям»: в 3 ч. Ч. 2. Воронеж: ВГУИТ, 2012. С. 133-138. Golybin V.A., Kulneva N.G., Fedoruk V.A., Baranova N.N. Alternative technology juice purification. Materialy mezhdunarodnoi nauchno-tekhnicheskoi konferentsii «Adaptatsiia tekhnologicheskikh protsessov k pishchevym mashinnym tekhnologiiam» [Proceedings of the International Scientific and Technical Conference «Adaptation processes in food machine technology»]. Voronezh, VGUIT, 2012. pp. 133-138. (In Russ.).
6. Голыбин В.А., Федорук В.А., Кульнева Н.Г., Зелепукин Ю.И. Энергосбережение при выработке сушеного жома // Материалы международной научно-технической конференции «Адаптация технологических процессов к пищевым машинным технологиям»: в 3 ч. Ч. 2. Воронеж: ВГУИТ, 2012. С. 126-129. Golybin V.A., Fedoruk V.A., Kulneva N.G., Zelepukin Iu.I. Energy conservation in the development of the dried pulp Materialy mezhdunarodnoi nauchno-tekhnicheskoi konferentsii «Adaptatsiia tekhnologicheskikh protsessov k pishchevym mashinnym tekhnologiiam» [Proceedings of the International Scientific and Technical Conference «Adaptation processes in food machine technology»]. Voronezh, VGUIT, 2012. pp. 126-129. (In Russ.).
Review
For citations:
Golybin V.A., Fedoruk V.A., Lavrenova M.A., Denisova E.A. WAYS TO IMPROVE ENERGY EFFICIENCY OF SUGAR PRODUCTION. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2014;(1):185-188. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2014-1-185-188