Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Research of parameters of innovative low-temperature thermo-vlazhnostnoy processing of semi-finished products from vegetables

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-10-12

Abstract

This article contains information about the complex processing technology products, prepacked in polymer bags vacuum, followed by thermo - humid processing.

About the Authors

N. S. Rodionova
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation
профессор, кафедра сервисных технологий


E. S. Popov
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation
доцент, кафедра сервисных технологий


L. De-Sousa
Воронеж. гос. ун-т. инж. технол.
Russian Federation
аспирант, кафедра сервисных технологий


References

1. Родионова, Н. С. Исследование влияния режимов тепловой кулинарной обработки на дегидратацию тканей гидробионтов [Текст] / Н. С. Родионова, Е. С. Попов, Т. И. Фалеева //В мире научных открытий. – 2011. – № 7.2. – С. 1013 – 1020.

2. Родионова, Н. С. Исследование процесса тепловой обработки гидробионтов с использованием низкотемпературного термовлажностного режима [Текст] / Н. С. Родионова, Е. С. Попов, Т. И. Фалеева // Вестник РАСХН. – 2011. – № 6. – С. 75 – 78.

3. Скурихин, И. Химический состав российских пищевых продуктов [Текст]: справочник / под ред. И. Скурихина, В. Тутельяна. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 236 с.


Review

For citations:


Rodionova N.S., Popov E.S., De-Sousa L. Research of parameters of innovative low-temperature thermo-vlazhnostnoy processing of semi-finished products from vegetables. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):10-12. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-10-12

Views: 483


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)