Research of parameters of innovative low-temperature thermo-vlazhnostnoy processing of semi-finished products from vegetables
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-10-12
Abstract
About the Authors
N. S. RodionovaRussian Federation
профессор, кафедра сервисных технологий
E. S. Popov
Russian Federation
доцент, кафедра сервисных технологий
L. De-Sousa
Russian Federation
аспирант, кафедра сервисных технологий
References
1. Родионова, Н. С. Исследование влияния режимов тепловой кулинарной обработки на дегидратацию тканей гидробионтов [Текст] / Н. С. Родионова, Е. С. Попов, Т. И. Фалеева //В мире научных открытий. – 2011. – № 7.2. – С. 1013 – 1020.
2. Родионова, Н. С. Исследование процесса тепловой обработки гидробионтов с использованием низкотемпературного термовлажностного режима [Текст] / Н. С. Родионова, Е. С. Попов, Т. И. Фалеева // Вестник РАСХН. – 2011. – № 6. – С. 75 – 78.
3. Скурихин, И. Химический состав российских пищевых продуктов [Текст]: справочник / под ред. И. Скурихина, В. Тутельяна. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 236 с.
Review
For citations:
Rodionova N.S., Popov E.S., De-Sousa L. Research of parameters of innovative low-temperature thermo-vlazhnostnoy processing of semi-finished products from vegetables. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):10-12. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-10-12