Preview

Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies

Advanced search

Calculation of time of a batch of bakery products

https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-32-34

Abstract

The present work puts forward methods for calculating the duration of a batch of bakery products, as well as closely related kinetics of crust formation process. The proposed methods cover a wide range of usage and can be employed for all kinds of baked products.

About the Authors

V. E. Kutsakova
Санкт–Петербургский национальный исследовательский университет информационных технологий, механики и оптики
Russian Federation
Институт холода и биотехнологий, кафедра технологии мясных, рыбных продуктов и консервирования холодом


T. V. Shkotova
Санкт–Петербургский национальный исследовательский университет информационных технологий, механики и оптики
Russian Federation
Институт холода и биотехнологий, кафедра технологии мясных, рыбных продуктов и консервирования холодом


C. V. Efimova
Санкт–Петербургский национальный исследовательский университет информационных технологий, механики и оптики
Russian Federation
Институт холода и биотехнологий, кафедра технологии мясных, рыбных продуктов и консервирования холодом


S. V. Frolov
Санкт–Петербургский национальный исследовательский университет информационных технологий, механики и оптики
Russian Federation
Институт холода и биотехнологий, кафедра математики


References

1. Ауэрман, Л.Я. Технология хлебопекарного производства [Текст] / Л.Я. Ауэрман. – СПб.: Профессия, 2002. – 416 c.

2. Гинзбург, А.С. Теплофизические характеристики пищевых продуктов [Текст] / А.С. Гинзбург, М.А. Громов, Г.И. Красовская. – М.: Агропромиздат, 1990. – 288 c.

3. Бараненко, А.В. Холодильная технология пищевых продуктов [Текст] / А.В. Бараненко, В.Е. Куцакова, Е.И. Борзенко, С.В. Фролов. Часть 1. Теплофизические основы. – СПб.: ГИОРД, 2012. - 272 с.

4. Бараненко, А.В., Примеры и задачи по холодильной технологии пищевых продуктов [Текст] / А.В. Бараненко, В.Е. Куцакова, Е.И. Борзенко, С.В. Фролов. Часть 3. Теплофизические основы. – СПб.: ГИОРД, 2012. - 272 с.


Review

For citations:


Kutsakova V.E., Shkotova T.V., Efimova C.V., Frolov S.V. Calculation of time of a batch of bakery products. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):32-34. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-32-34

Views: 463


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2226-910X (Print)
ISSN 2310-1202 (Online)