Studying of adhesive properties of candy masses for justification of ways of formation of candies with the combined cases
https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-82-85
Abstract
About the Authors
P. M. SmolihinaRussian Federation
аспирант, кафедра технологии продовольственных продуктов
E. I. Muratova
Russian Federation
доцент, кафедра технологии продовольственных продуктов
References
1. Зимон, А.Д. Адгезия пищевых масс [Текст] / А.Д. Зимон, А.М. Евтушенко. – М: ДеЛи принт, 2008. – 398 с.
2. Мачихин, Ю.А. Формование пищевых масс [Текст] / Ю.А. Мачихин, Ю.К. Берман, Ю.В. Клаповский. – М.: Колос, 1992. – 272 с.
3. Оболкина, В.И. Формование комбинированных кондитерских изделий [Текст] / В.И. Оболкина, Л.Н. Лебедева, Н.О. Залевская // Продукты & Ингредиенты. – 2008. -№ 8 (50). - С. 36 - 37.
4. Скрипников, Ю.Г. Технология изготовления обеденных блюд с сушеной тыквой [Текст] / Ю.Г. Скрипников, В.Ф. Винницкая, М.А. Митрохин // Консервная промышленность сегодня: технологии, маркетинг, финансы. – 2011, -№11. -С. 20 - 23.
5. Леонов, Д.В. Использование результатов реологических исследований при разработке новых видов желейных конфет [Текст] / Д.В. Леонов, Е.И. Муратова // Извести ВУЗов. Пищевая технология. – 2011. – № 4. -С. 47 - 50.
Review
For citations:
Smolihina P.M., Muratova E.I. Studying of adhesive properties of candy masses for justification of ways of formation of candies with the combined cases. Proceedings of the Voronezh State University of Engineering Technologies. 2012;(4):82-85. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2310-1202-2012-4-82-85



























